Sport en media noord is een nieuwe website die sport in het noorden van Nederland gaat volgen. In eerste instantie zal dit voornamelijk voetbal zijn (FC Emmen), maar de intentie is om dit te gaan uitbreiden. Op de nieuwspagina leest het laatste nieuws. Foto verslagen van een bepaald sport evenement kunt u altijd bekijken via de knop aan de bovenzijde van de pagina . Klik op de knop Fotoverslagen en u kunt een uitgebreidt fotoverslag bekijken. Ook voor het bestellen van foto's kunt u hier terecht. Foto's uit het betaalde voetbal zijn voorlopig nog niet te koop.

Wilt u graag foto's laten maken van uw sport evenement? Vraag naar de mogelijkheden. Of heeft u andere vragen wat betreft sport fotografie? Neem gerust contact op.

Sport en media noord levert dit seizoen de foto's van de thuiswedstrijden van Fc Emmen voor RTV Drenthe. Ook in andere media zijn foto's te zien , gemaakt door Sport en media noord, waaronder Voetbal International, AD en heeft het de cover geleverd voor het boek Tom Dumoulin, wielerlegende in wording (Uitgeverij Het Spectrum).